Porceletti en Postulart

Meer dan 25 jaar vakkundigheid, gezelligheid en sportiviteit.

Jan Postulart over Porceletti

Danssportstudio Porceletti staat al meer dan 25 jaar voor vakkundigheid, gezelligheid en sportiviteit. In een sfeer waarin we samen plezier beleven aan dansen in al zijn vormen. Of u nu alleen voor de gezelligheid wilt dansen, de absolute top wilt halen, lenig en slank wilt blijven, wij helpen u daarbij. Van beginner tot vergevorderde, voor elk wat wils kunnen wij een programma bieden waarbij u zich prettig voelt.

Dat doen we door les te geven in ballroom (quickstep, engelse en weense wals, tango, slowfoxtrot) en latin (chacha, samba, rumba, jive, paso doble). Maar ook de sportievelingen kunnen bij ons terecht voor zumba, latinblast of bokwa. Natuurlijk kan ook de jeugd bij ons terecht. Bij peuter swing, swingkids en de talentenklas kunnen kinderen vanaf 3,5 jaar hun danstalenten ontplooien. Speciaal voor a.s. bruidsparen organiseren wij cursussen waarbij een (romantsiche) openingsdans aangeleerd kan worden.

Lesgeven gebeurt bij ons klassikaal maar met aandacht voor het individu gebaseerd op de lesprogramma’s ontwikkeld door de overkoepelende Nederlandse dansorganisaties.

Omdat dansen niet alleen sport is maar ook een sociale activiteit organiseren wij ieder jaar diverse evenementen waarbij u uw nieuwe dansvaardigheden kunt oefenen en laten zien.
Door het jaar heen kunt u uitkijken naar een afdans avond, vrije dansavonden, een groots Kerstdiner dansant, thema avonden, (regionale) wedstrijden, workshops etc.

Dus, als u al van dansen houdt of er achter wilt komen of dat zo is, dan bent u bij Danssportstudio Porceletti aan het juiste adres.


Wie is Jan Postulart?

Geboren in 1960 in Rotterdam staat het leven van Jan in het teken van de danssport. Zijn eerste opleiding heeft hij genoten bij de legendarische Noes Fiolet waar hij zich heeft bekwaamd in Jazz-, show- en de klassiek dansen.
Zijn talent en enthousiasme brachten hem vervolgens bij het Holland Showballet van Penney de Jager en de Fafa Showdancers.

Verdere opleidingen zorgden er voor dat hij zich in de tussentijd ook officieel Nederlands dansleraar mocht noemen (FDO examen in 1994) . Later gevolgd door de internationale dansleraren cursus van het IDTA (in 2004 cum laude geslaagd).

Zijn goede kijk op het dansen heeft er vervolgens ook voor gezorgd dat hij zich internationaal jurylid mag noemen aangesloten bij de WDSF Judges.

Zijn dans talent heeft Jan verder uitgebouwd door deel te nemen aan wedstrijden. Eerst als amateur waarbij o.a. het Nederlands kampioenschap werd behaald in de Latin en de Tiendans.
Deelname aan de Europese Kampioenschappen leverde een 3e plaats op. Na de overstap naar de professionele danswereld betekende dit vervolgens een meervoudig Nederlands Kampioenschap in de Latin en een Europees Kampioenschap in 2001.
Ook op de Wereldkampioenschappen kon Jan zich meten met de besten getuige de finale en halve finale plaatsen.

Het bekendst is Jan misschien nog wel van zijn Televisie werk. Bij programma’s als de Sterrenshow (VARA), Six Pack (Veronica), Dans Duel, All you need is love, Dancing on Ice, Looking Good (allen RTL 4) en RTL Boulevard (seizoenen 2005/2006) heeft hij zijn steentje bijgedragen. Maar het meest in het oog springend was natuurlijk zijn optreden als jurylid bij de populaire Dancing with the Stars uitzendingen. Met zijn gevatheid en enthousiasme heeft een breed publiek toen genoten van zijn bijdragen.

Al met al met recht een leven in het teken van de danssport. Al die ervaring brengt hij nu met het van hem bekende aanstekelijke enthousiasme over op zijn dansparen in Danssportstudio Porceletti.

MobiriseStijl
Kwaliteit
Gezelligheid

This site was made with Mobirise